RIDICATOARE ELECTROHIDRAULICE TIP REHRidicator electrohidraulic

 

Utilizat la diferite dispozitive de franare sau la reglarea instalatiilor de ridicat, ridicatorul electrohidraulic este o componenta de baza a echipamentelor de tipul macaralelor, a automacaralelor, a podurilor rulante si a diverselor masini unelte.

Ridicator electrohidraulic Reh 12/50 ; Ridicator electrohidraulic Reh 20/50 ; Ridicator electrohidraulic Reh 32/50 ; Ridicator electrohidraulic Reh 50/50 ; Ridicator electrohidraulic Reh 80/60 ; Ridicator electrohidraulic Reh 125/60

De doua decade pe piata pieselor de schimb pentru MU, Feromet General este compania adevaratilor profesionisti. Cu un portofoliu imens de clienti si distribuitor al produselor Mitsubishi in scopul imbunatatirii fluxurilor tehnologice de tot felul, Feromet General va asigura continuitatea procesului industrial in care sunteti implicat prin eficacitatea serviciilor, calitatea pieselor si a solutiilor inteligente si practice oferite. Pentru detalii tehnice, nu ezitati sa accesati site-ul nostru.

Cuplaje electromagnetice

CUPLAJE ELECTROMAGNETICE CUGIRDaca in domeniul de activitate iti sunt necesare cuplaje electromagnetice de buna calitate, atunci trebuie sa te orientezi asupra unei companii responsabile, asa cum este FEROMET GENERAL. Important de mentionat este faptul ca preturile solicitate sunt extrem de avantajoase. Pentru a beneficia de produse superioare fara sa fie nevoie sa investesti prea mult ar trebui sa afli de oferta companiei.

Ai nevoie de cuplaje electromagnetice?

Compania FEROMET GENERAL este recunoscuta pentru calitatea produselor si pentru preturile accesibile pe care le solicita. Infiintata in anul 2011 compania a reusit sa se dezvolte destul de repede, in prezent fiind considerata o companie de top pe piata de specialitate. Oferta este variata si cuprinde produse autohtone, dar si de import, fabricate de companii renumite in tara si peste hotare. Clientii pot comanda atat cuplaje electromagnetice, cat si alte aparataje electrice de foarte buna calitate. Fiecare produs vine insotit de un certificat de garantie.

Din categoria de cuplaje electromagnetice compania detine modelele ce utilizeaza lamele din otel, strat sinterizat sau dantura frontala. Acestea pot functiona in mediu uscat sau cu ulei.

La FEROMET GENERAL gasesti cuplaje electromagnetice

Pe piata de specialitate exista diferite tipuri de cuplaje ce difera prin diferite specificatii. Cuplajele electromagnetice sunt acele cuplaje in cadrul carora momentul de torsiune se transfera prin intermediul fortelor electromagnetice. Aceste cuplaje electromagnetice sunt utilizate pentru masini unelte si se instaleaza pe arbore sau pe flanza. Despre alimentare se poate spune ca se realizeaza cu ajutorul unei cleme de conexiuni. Daca nu stii ce produs se potriveste cel mai bine cu nevoile tale, atunci te poti adresa expertilor din cadrul FEROMET GENERAL. Ei cunosc toate specificatiile tehnice si stiu sa-ti recomande cele mai potrivite articole.

In general modelele de cuplaje electromagnetice difera prin marime, prin valoarea curentului nominal sau prin valoarea turatiei maxime. Pentru majoritatea produselor comercializate de Feromet General exista detalii tehnice care prezinta informatii suplimentare legate de respectivele produse. Pentru a achizitiona produsele dorite ia legatura cu compania Feromet General. Comenzile vor fi expediate in cele mai bune conditii astfel incat sa ajunga la destinatie in perfecta stare. Toate produsele beneficiaza de certificate de garantie. Prin urmare nu trebuie sa te ingrijorezi daca in timp produsul cedeaza.

Daca ai nevoie de echipamente performante care sa nu te coste prea mult, atunci este cazul sa te interesezi de oferta celor de la Feromet General. Compania garanteaza ca preturile solicitate sunt cu 10% mai mici in comparatie cu preturile solicitate de producator. In functie de cantitatea de produse comandate se realizeaza si discounturi considerabile. Pentru a prezenta oferta completa Feromet General detine pagina online feromet-online.com . Aici ai posibilitatea sa vezi toate produsele pe care compania le comercializeaza. Pentru informatii suplimentare trimite un email la adresa office@feromet.com sau suna la numarul de telefon 0729.626.222. O echipa responsabila te va ajuta sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine cu necesitatile tale. Comanda cuplaje electromagnetice sau alte echipamente de care consideri ca ai nevoie.

 

Aparataj comanda

Clopot electric avertizor Dintre tipurile de aparataj comanda oferite spre vanzare de catre societatea FEROMET GENERAL amintim urmatoarele: cutie etansare de comanda 3746, intrerupator pedala 9146A, clopot electric avertizor 4350A-4350B, buton de avarie capsulat cu blocare mecanica 2995A, buton de alarma pentru semnalizarea incendiilor 3788A, cutie etansa de comanda si semnalizare 3745, etc.

Aceste aparataje care se regasesc la un raport avantajos calitate-pret in oferta noastra sunt destinate instalatiilor electrice sau echipamentelor electrice ale unor utilaje, din domeniul industrial in medii fara pericol de explozie.
Orice produs livrat este insotit de un certificat de calitate/garantie.
De asemenea, efortul pe care il depunem pentru a oferi cel mai mic pret de pe piata, demonstreaza respectul pentru fiecare client in parte fara a diminua calitatea inalta a serviciilor furnizate.

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram sa satisfactia voastra va fi deplina in cazul in care ne veti alegeca si furnizor. Nu ezitati sa ne contactati!

Comutatoare

Comutatoare cu came - variantele de bază Aveti de ales intre comutatoare cu came si comutatoare stea-triunghi (comutatoare 9763-9790P, comutatoare cu came cu actionare din fata usii 9765-9816P, comutatoare cu came capsulate in siluminiu 2319-9834, comutatoare cu came capsulate in masa plastica 2320-9834, comutatoare cu came cu blocare cu 3 lacate 2967-2318, comutatoare cu came cu revenire 9863-9882 etc.), in functie de aplicatiile fiecaruia dintre voi. Cert este ca specialistii companiei Feromet General va stau cu placere la dispozitie pentru a va oferi solutii optime si personalizate, care sa va aduca satisfactie deplina din toate punctele de vedere.

Atat comutatoarele cu came, cat si cele stea-triunghi se utilizeaza pentru inchiderea si deschiderea succesiva sau simultanta a unor circuite din instalatiile electrice, la masurarea curentului in retele bi si trifazate, pentru actionarea motoarelor, pentru masurarea tensiunii, la actionarea intrerupatoarelor automate si a separatoarelor etc.
Sunt realizate in acord cu cele mai ridicate standarde, din materiale optime si durabile, ce garanteaza o utilizare indelungata, fara necesitatea de a fi inlocuite prea des.

Pentru comenzi si informatii suplimentare despre produsele si serviciile pe care le furnizam, nu ezitati sa ne contactati.

Contactoare electrice

CONTACTOARE ELECTRICE TIP RG

Contactoarele electrice sunt echipamente utilizate pentru conectarea, respectiv deconectarea cu frecventa mare, a circuitelor de comanda si alimentare capacitivi (baterii de condensatoare), a consumatorilor electrici rezistivi (iluminat si incalzire), inductivi (motoare).

Puteti opta pentru mai multe tipuri  de contactoare (contactor CGC, contactor Siemens, contactor de forta TCA 33A, contactor de forta TCA 25A, contactor Schneider etc. ce au avea coduri 8073-8022, 8074-8022, 8066, 8110, 8112, 8111, 8113, 8071-8022 etc.), iar oferta completa o puteti vizualiza pe pagina web a companiei noastre: feromet-online.com
Alegandu-ne ca si partener veti beneficia de produse de calitate superioara si de preturi avantajoase, indiferent care sunt alegerile voastre. De asemenea, este important de stiu ca va puteti baza pe ajutorul echipei competente, experimentate si eficiente a societatii de fiecare data cand faceti o noua achizitie, cand intentionati sa achizitionati un produs in viitor sau, pur si simplu, atunci cand doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele disponibile in oferta noastra.

Va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp.

O gama larga si diversificata de aparataje electrice va sunt puse la dispozitie de catre compania FEROMET GENERAL, la un raport avantajos calitate-pret.
Iata care sunt doar cateva dintre ele: controliera cu un numar diferit de came 6063, cutie de comanda de la sol blocare contact EX 136 N 1, clopot cu motor, priza cu fisa, manipulator, buton comanda 652, 650, lampa semnalizare, bobine contactori RG / TCA, bujii pentru cuplaje, tristor dublu de putere etc.

Dupa cum am mentionat si anterior, preturile pe care le practicam sunt competitive: mai mici cu 10% fata cele prezente pe piata de specialitate. De asemenea, ele se pot negocia in functie de cantitatea solicitata si modalitatea de plata stabilita de comun acord.
Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp posibil, aceasta fiind asigurata de catre compania noastra la adresa indicata de catre beneficiar.
Intotdeauna, produsele sunt insotite de Certificat de calitate – garantie.

Intrerupatoare automate

 

INTRERUPATOARE AUTOMATE TIP ASRO - OROMAX

Intrerupatoarele automate sunt destinate conectarii, deconectarii si protectiei la suprasarcina si scurtcircuit a instalatiilor electrice de alimentare si a consumatorilor electrici de joasa tensiune. Acestea sunt de diverse tipuri disponibile in stocul nostru: intrerupator cu maneta, intrerupator Siemens,USOL, AMRO etc., cu codurile 4903A, 4905A, 4909A, 4911A, 4923A, 4925A, 4929A, 4931A, 4941A, 4947A, etc.)

Daca sunteti in cautarea unor astfel de produse, societatea Feromet General este cea mai in masura sa raspunda chiar si celor mai pretentioase solicitari, avand in vedere experienta vasta si cunostintele de specialitate pe care le detine in domeniu.
Suntem capabili sa identificam rapid, corect si eficient care sunt necesitatile si preferintele clientilor nostri astfel ca produsele si serviciile pe care le oferim se vor plia intotdeauna pe cele mai exigente asteptari,

Va asteptam cu interes solicitarile pentru a beneficia de avantajele unei colaborari cu echipa bine pregatita a soocietatii noastre si de a va bucura la propriu de produse si servicii de calitate.
Nu ezitati sa ne contactati si va veti convinge de toate aceste aspecte!

Frane electromagnetice

FRANE ELECTROMAGNETICE TIP FEA

Daca sunteti in cautarea unor frane electromagnetice (cod produse Nid-Nr.5886), va invitam sa luati legatura cu specialistii companiei Feromet General.

Va pot oferi Frane electromagnetice tip FEA :

Frane electromagnetice tip FEA2,5 ; Frane electromagnetice tip FEA 5 ;  Frane electromagnetice tip FEA 10 ;  Frane electromagnetice tip FEA 20 ;  Frane electromagnetice tip FEA 30

Avand in vedere experienta indelungata in domeniu si cunostintele vaste pe care le au in acest domeniu, portofoliul mare de comenzi pe care le-am procesat in decursul timpului reprezinta doar catevadintre motivele pentru care merita sa ne alegeti ca si partener.

Produsele pe care le oferim spre vanzare la preturi mai mult decat avantajoase sunt recunoscute pentru fiabilitate, calitate, performanta si eficienta, clientii nostri de pana acum fiind mai mult decat multumiti de faptul ca ne-au ales ca si furnizor.

Pentru detalii suplimentare legate de orice aspect de interes, va stam cu placere la dispozitie si va asiguram ca nu veti regreta faptul ca v-ati oprit la noi.

Va asteptam negresit pentru o colaborare exact asa cum va doriti.

Prizele industriale sunt de mai multe tipuri, regasindu-se in diverse variante si in oferta companiei Feromet General : fixe, mobile, aparente etc. In functie de necesitatile voastre, le veti putea alege cuusurinta pe cele care corespund cerintelor voastre si aplicatiilor in care urmeaza sa le utilizati.

Acestea isi gasesc utilitatea atat in domeniul industrial, cat si in interiorul sau exterirul cladirilor pe santierele de constructii, pentru aplicatii comerciale, agricole si casnice: priza fixa pentru uz industrial 1408P-1454P, priza mobila pentru uz industrial 1408PM-1457PM, priza aparenta pentru uz industrial 1408AF-1457AF, priza si fisa industriala 706, priza si fisa industriala D100, priza si fisa industriala – carcasa de siluminiu 1625-1626 etc.

In privinta preturilor, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece acestea sunt la un nivel redus, accesibilitatea lor fiind recunoscuta de catre toate acele persoane care ne-au ales ca si furnizor.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie in orice moment. Nu ezitati sa ne contactati si nu veti regreta alegerea facuta, ba dimpotriva veti fi cat se poate de incantati de solutiile si produsele furnizate de catre echipa noastra.

CONTACTOARE ELECTRICE TIP TSA

Releele termice oferite spre vanzare de catre societatea Feromet General sunt concepute pentru a se utiliza in scopuri de protectie a: motoarelor si circuitelor de curent alternativ la suprasarcina, motoarelor de curent alternativ cu timp mare de pornire, motoarelor de curent alternativ la intreruperea unei faze etc.

Va punem la dispozitie mai multe tipuri de relee termice dintre care le puteti alege pe cele care corespund cerintelor si necesitatilor voastre: relee TSA 10A 3670, TSA 16 A 3671, TSA 32A 3672, TSA 63A 3674, TSAW 63-630A 3679, RIP-1 N82005, RC-2R RS – 71900 etc. In cazul in care aveti nevoie de consultanta de specialitateatunci cand vine vorba de astfel de produse sau de celelalte prezente in oferta noastra, nu ezitati sa ne contactati.

Solutiile nu vor intarzia sa apara, si mai mult decat atat vor fi exact cele de care aveti nevoie. Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta faptul ca ne-ati ales ca si partener!

Compania FEROMET GENERAL va pune la dispozitie discuri sinterizate si contradiscuri de otel pentru toata gama de frane electromagnetice si cuplaje electromagnetice.

Daca aveti nevoie de astfel de echipamente, nu ezitati sa intrati in legatura cu echipa noastra de specialisti. Aceasta va avea grija sa va satisfaca cerintele si necesitatile, oferindu-va suport de specialitate si solutii personalizate care sa corespunda cerintelor si necesitatilor voastre.
Puteti opta pentru diverse tipuri de produse, confectionate in acord cu cele mai ridicate standarde si comercializate la preturi mai mult decat avantajoase.

Daca sunteti interesati sa  aflati detalii suplimentare despre diverse aspecte care va intereseaza sau daca doriti sa lansati o comanda, va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp.
Nu ezitati sa ne contactati si nu veti regreta faptul ca ne-ati ales ca si parteneri, ba dimpotriva.

Compania Feromet General comercializeaza o gama foarte larga de lanturi lamelare si PIV, destinate pentru transmisie mecanica si transport tehnlogic: lant PIV cu role RB0 (P 10, L 12, H 9,3), RB1 (P 12,1, L 16, H 12,1), RB2 (P 12,5, L 16, H 17), RB3 (P 13,5, L 24,6, H 18), RB4 (P 14,2, L 31, H 20,8), RB5 (P 16,3, L 31, H 22); lant PIV cu lamele  A0, (P 18,6, H 25,0), A1 (P 19,5, H 32,5), A2 (P 24,6, H 37,4), A3 (P 28,3, H 44,0), A4 (P 35,9, H 61,0), A5 (P 35,9, H 72,5), A6 (P 44,6, H 81,0) etc.

Lanturi PIV cu role cat si lanturile PIV cu lamele sunt utilizate la variatoare de turatie, masini unelte, masini de danturat, FLP-uri sau in alte aplicatii.
Totodata, echipa amabila si competenta a societatii va poate oferi diverse marimi pentru lanturi Gall – totul depinde de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte. Reusim sa ne pliem foarte usor  si rapid pe acestea si reusim sa gasim in cel mai scurt timp solutiile adecvate care sa se potriveasca pe toate criteriile pe care le-ai luat in calcul inca de la inceput.

Va asteptam negresit pentru a beneficia de o colaborare fructuoasa, care sa va aduca satisfactie deplina din toate punctele de vedere. Convingeti-va acum printr-un simplu contact la care vom raspunde imediat si cu profesionalism!

Sunteti in cautarea unor aparataje de semnalizare pe care sa le puteti achizitiona la un raport avantajos calitate-pret? Compania Feromet General sau mai precis specialistii experimentati care isi desfasoara activitatea in cadrul sau sunt capabili sa satisfaca cele mai exigente cerinte, intr-un timp cat se poate de scurt si cu maximum de profesionalism si seriozitate.

Clientii nostri de pana acum s-au declarat foarte multumiti de solutiile de care au beneficiat si de produsele in posesia carora au intrat: cutie etansa de comanda si semnalizare 3745, cutie etansa de comanda 3746, cutie etansa de semnalizare 3747, intrerupator pedala protejat 9146A, intrerupator de avarie cu funie 7255, buton de avarie capsulat cu blocare mecanica 2995 etc.

In functie de aplicatiile in care doriti sa le utilizati sau in functie de alte criterii, va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii, care sa solutioneze problemele sau dificultatile pe care le intampinati.

Va asteptam negresit si va asiguram ca parteneriatul cu noi se va desfasura in conditii optime, exact asa cum este de asteptat de la o echipa competenta. Nu ezitati sa ne contactati!

INTRERUPATOARE AUTOMATE TIP ASRO - OROMAX

Cea mai avantajoasa oferta pentru intrerupatoare Oromax o gasiti doar in cadrul companiei Feromet General (intrerupator 4905A, intrerupator  4903A, intrerupator 4909A, intrerupator 4923A, intrerupator 4941A, intrerupator 4925A, intrerupator 4589A etc.). Aceasta din urma va intampina cu produse de prima mana, fabricate in acord cu standardele si normele aflate in vigoare pentru siguranta optima in exploatare, si preturi avantajoase de achizitie, cu 10% mai mici decat cele practicate pe piata de profil. Mai mult, livrarea comenzilor catre beneficiar este asigurata tot de Feromet General prin intermediul propriilor mijloace de transport.

Asa-numitele intrerupatoare Oromax joaca un rol important in cadrul instalatiilor electrice, respectiv pentru consumatorii de joasa tensiune, protejand impotriva suprasarcinii si a scurtcircuitelor. De asemenea, sunt intrebuintate si in operatiunile de conectare si deconectare, putand fi actionate atat manual, cat si cu ajutorul unui motor.

Disponibile cu varianta de executie fixa sau debrasabila, aceste intrerupatoare Oromax au un numar de 3 poli si sunt fabricate in Romania. Pentru detalii suplimentare luati legatura cu reprezentantii companiei.

Echipamentele pentru protectia muncii sunt mai mult decat necesare atunci cand desfasurati activitati care v-ar putea aduce daune fizice.

Castile de protectie, pelerinele impermeabile, ochelarii de protectie, manusile de protectie, cizmele de protectie, halate, salopetele – sunt doar cateva dintre echipamentele care trebuie sa faca parte din accesoriile unui muncitor care realizeaza munci in conditii periculoase sau intr-un cadru care ii poate afecta sanatatea.

Echipamentele de protectie trebuie alese cu atentie, acestea trebuind sa fie in concordanta cu tipul de munca depus. Spre exemplu daca mediul de lucru este unul care necesita protejarea ochilor, atunci ochelarii de protectie vor reprezenta unul dintre echipamentele de protectie necesare, pe care muncitorul va trebui sa-l poarte.

Feromet General va pune la dispozitie toate tipurile de produse enumerate anterior, dar nu numai. Va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom onora in cel mai scurt timp posibil.

Discurile abrazive pe care le gasiti in oferta companiei Feromet General sunt produse care se bucura de o mare productivitate, avand in vedere vitezele periferice mari la care lucreaza. Utilizarea lor se face in operatiile de debavurare si debitare pe masini de mana sau fixe (model 41, model 27, model 42 etc.).

Randamentul ridicat pe care il prezinta, efortul redus ce trebuie depus in timpul utilizarii si timpul de procesare scurt, siguranta in operare – reprezinta alte cateva avantaje pe care nu trebuie sa le scapati din vedere in momentul in care achizitionati astfel de produse, iar cele din oferta noastra corespund celor mai exigente cerinte, indeplinind fiecare criteriu enuntat.
Discurile Carbochim (discuri profesionale, discuri uzuale, pila de honuit cu sectiune dreptunghiulara, pila manuala cu sectiune dreptunghiulara etc.) corespund normelor si cerintelor internationale privind securitatea muncii.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, nu ezitati sa luati legatura cu profesionistii amabili si competenti ai societatii. Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta!

LIMITATOARE DE CURSA

Limitatorii de cursa se pot utiliza cu incredere in schemele electrice de automatizare si actionare ale diverselor instalatii industriale, masini utilaje si in alte scopuri de acest gen.
Ca si conditii de utilizare, trebuie sa tineti seama de mai multe criterii: temperatura aerului ambient, altitudine max. de 2000 m, medii fara praf, ceata sau pericol de explozie, umiditate etc.

Va asteptam pe pagina noastra de internet unde veti putea gasi datele tehnice care va intereseaza deoarece va punem la dispozitie fisa tehnica a fiecarui produs: tensiuni nominale, curent nominal, frecventa de conectare, rezistenta la uzura mecanica, gradul normal de protectie, tipul contactelor etc. (limitator de cursa cu rotatie 4471, limitator de cursa capsulat cu brat si rola, limitator de cursa cu parghie tip furca 4481, limitator de cursa necapsulat cu tija axiala L100-7404B, limitator de cursa capsulat cu tija axiala cu cap sferic L103-L231, limitator de cursa capsulat cu tija tip resort L130-L193 etc.)

De asemenea, aveti posibilitatea de a opta pentru servicii de consultanta de specialitate, asigurate de catre specialistii experimentati si amabili ai societatii noastre.
Contactati-ne negresit pentru o colaborare de exceptie!

Microintrerupatoare capsulate la un raport avantajos calitate-pret oferite de catre societatea Feromet General (microintrerupator tip CM capsulat 6131A-6211, microintrerupator tip AM capsulat  6212-6212B, microintrerupator tip H capsulat, cu tachet, microintrerupator tip KB capsulat, cu tachet etc.)

Domeniul de utilizare al acestor produse este in schemele electrice de actionare si automatizare pentru diverse tipuri de instalatii industriale, utilaje, masini sau alte scopuri asemanatoare.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor profesionist in alegerea produselor care sa corespunda cerintelor si necesitatilor voastre, specialistii companiei va stau cu placere la dispozitie pentru a solutiona cele mai exigente solicitari.

In fiecare colaborare pe care o intreprindem dam dovada de profesionalism, eficienta, seriozitate, responsabilitate si pasiune pentru ceea ce facem. Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca satisfactia voastra va fi deplina din toate punctele de vedere. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detalii ati avea nevoie, iar noi vom face tot posibilul pentru a fi multumiti de parteneriatul pe care il veti avea cu noi.

UNIVERSAL DE STRUNG

Feromet General va pune la dispozitie universale pentru strung, laa un raport excelent calitate-pret Universale pentru strunguri cu 3 si 4 falci, cu diametre de 80, 100, 125, 160, 200, 250, 315, 400, 630 mm; universale cu bacuti moi aplicate, cu diametre de 160, 200, 250, 315 mm, care, prin utilizarea falcilor netratate termic, asigura prinderea pieselor cu configuratii asimetrice;).

Acestea sunt disponibile pe baza de comanda ferma, bucurandu-se de un succes major in randul utilizatorilor. Dintre accesoriile pentru masini unelte pe care le oferim spre vanzare, amintim urmatoarele: universale pentru strunguri, universale cu falci moi aplicate ce asigura prinderea sigura a pieselor ce au configuratii asimetrice, menghine de banc ce pot avea falci de prindere de diverse dimensiuni, menghine paralele ce asigura prinderea ferma a pieselor cu dimensiuni diferite asfel incat sa poata avea loc procesul de prelucrare etc.

Va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp, cu maximum de profesionalism, eficienta, seriozitate si promptitudine. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre sau despre orice aspect ce va intereseaza.

Perii pentru cuplaje electromagnetice veti gasi si in oferta companiei Feromet General la un raport avantajos calitate-pret: perii mari pentru cuplaje electromagnetice 3108642B1, perii mici pentru cuplaje electromagnetice 3108632B1, perii electrografitice EGR – 3, EGR – 4, EGR – 5, perii bachelit-grafitice BGR – 1, BGR – 2, BGR – 3, BGR – 4 etc.

Periile electrografitice sunt utilizate foarte des pentru: generatoare de curent continuu, masini tehnologice prezente in industria textila, siderurgie, in industria celulozei si a hartiei, pentru masini stationare dedicate echipamentelor industriale, pentru prelucrarea cauciucului, motoate electrice universale, servomotoare cu intrefier axial etc.

In tractiunea electrica, varietatile periilor electrice sunt de o utilitate sporita atunci cand vine vorba de echiparea masinilor electrice auxiliare pentru metrou si locomotive, dar si pentru echiparea motoarelor de tractiune urbana (tramvaie si troleibuze).

Contactul pentru motoare este asigurat de periile bachelit-grafit, dar mai precis pentru urmatoarele: motoare electrice in curent alternativ, in curent continuu, motoare de mare putere, pentru diverse tipuri de scule etc.

Va asteptam cu interes solicitarile pentru a le putea solutiona in cel mai scurt timp posibil. Nu ezitati sa ne contactati!

CUPLAJE ELECTROMAGNETICE CUGIR

In materie de cuplaje electromagnetice, compania Feromet GENERAL va ofera produse de provenienta autohtona, fabricate de Uzina Mecanica Cugir, respectiv produse din import, ce poarta marca unor nume cu traditie in acest domeniu de activitate. Calitatea acestora precum si confectionarea respectand intocmai cele mai inalte standarde sunt 2 aspecte garantate prin certificatele aferente ce insotesc produsele la livrare.

Oferta Feromet General include cuplaje electromagnetice cu dantura sau lamele pentru masini unelte, diverse marimi si valori diferite in ceea ce priveste curentul nominal si turatia maxima: 82.002.09 C1 (24V, 0,75A, Kgfm 2), 82.002.11 C1 (24V, 1,1A, Kgfm 5), 82.002.14 C1 (24V, 1,5A, Kgfm 10), 82.002.16 C1 (24V, 2A, Kgfm 20), 82.002.19 C1 (24V, 2,6A, Kgfm 40), 82.002.24 C1 (24V, 3,70A, Kgfm 80), 82.002.29 C1 etc.

. Cu posibilitatea de functionare in mediu uscat si cu ulei deopotriva, produsele au montajul pe arbore sau flanza, fiind alimentate cu ajutorul unei cleme de conexiuni.

Pe langa calitatea si diversitatea ofertei, un alt motiv ce recomanda compania pentru achizitia de cuplaje electromagnetice se refera la preturile practicate, acestea fiind cu 10% mai mici in comparatie cu alte produse din aceeasi categorie.

Ghidaje cu role recirculabile gasiti cu diverse variante si forme constructive, la cele mai bune preturi doar in oferta celor de la Feromet General (ghidaje cu role recirculabile RUS19069, RUS19105, RUS26086, RUS26102, RUS26126, RUS38134, RUS38206, RUS65210, RUS85280, RUS19069, RUS19105, RUS26086, RUS26102, RUS26126, RUS38134, RUS38206, RUS65210, RUS85280). De asemenea, compania se angajeaza sa va livreze produsele comandate direct la adresa specificata, asadar nu mai trebuie sa va faceti probleme in legatura cu transportul.

De ce sa alegeti Feromet General pentru achizitia de ghidaje cu role? Pe langa avantajele mentionate, deloc de neglijat (diversitate, preturi avantajoase si transport asigurat), compania va pune la dispozitie doar ghidaje cu role de calitatea superioara, ce respecta intru-totul normele si standardele cele mai inalte din domeniu. Cu viteza de 10m/min si clase de precizie diferite, produsele comercializate reprezinta de departe cea mai inspirata alegere pe care o puteti efectua.

Descopera intreaga oferta disponibila precum si alte consumabile, piese de schimb si echipamente asemanatoare accesand pagina oficiala a companiei, www.feromet-online.com . Alege doar produse de top pentru succesul in afaceri!

Scule Aschietoare

Oferta companiei Feromet General cuprinde numeroase echipamente si consumabile pentru sectoare de activitate diferite, printre care si freze melc modul cu diverse variante constructive: freze melc modul 3092/9970 ddr: freze melc monobloc pentru arbori canelati stas 7678/2-82, freze melc modul pentru mecanica fina STR M-290/1-87, freze melc pentru roti de lant stas 8846-82, freze disc pentru roti de lant, freze melc module mari, cutit roata tip I-disc stas 6655/2-80 etc. – model lI (Do = 40 mm), model lI (Do = 25 mm), model lI (Do = 32 mm), etc.

Daca esti in cautarea unor astfel de produse, alege inteligent si indreapta-ti atentia catre tipurile de freze melc modul disponibile prin Feromet General. Astfel, ai acces la produse superioare din punct de vedere calitativ, diversitate, preturi cu 10% mai mici decat cele practicate de concurenta, transport asigurat (livrare oriunde in tara) si oferte speciale. De asemenea, produsele sunt insotite de certificate de calitate si garantie, un motiv in plus pentru care sa apelezi la aceasta companie.

Pe langa freze melc modul, ai posibilitatea sa achizitionezi si alte echipamente, piese de schimb sau consumabile intrebuintate in mai multe domenii, in functie de cerinte si necesitati. Pentru mai multe informatii, intreaga oferta disponibila sau eventuale comenzi, ia legatura cu reprezentantii companiei Feromet General.

Distribuitoarele hidraulice, la fel ca toate aparatele disponibile in stocul companiei Feromet General sunt confectionate in acord cu standardele internationale in ceea ce priveste performantele si montajul (distribuitor cu comanda manuala DMC 4/2 – DN6 / 50L / MIN 315 BAR, cu comanda manuala DMN, cu comanda electrica DE, distribuitor cu comanda pneumatica DP, cu comanda electro-hidraulica DEH 16, cu comanda mecanica DMC etc.).

Acestea se pot utiliza ca piese de schimb sau in productia de echipamente noi, putand inlocui cele mai multe din componentele hidraulice executate de alti producatori.
Pentru comenzi in informatii suplimentare legate de produsele pe care le comercializam la un raport avantajos calitate-pret, va stam cu placere la dispozitie pentru a va furniza toate datele de care aveti nevoie in vederea luarii celor mai bune decizii care sa va aduca satisfactie deplina si care sa se plieze pe cerintele si necesitatile voastre.

Nu ezitati sa ne contactati si va asiguram ca nu veti regreta faptul ca ne-ati ales ca si furnizor, ba dimpotriva multumirea voastra va fi maxima odata ce veti constata profesionalism si eficienta cu care ne desfasuram activitatea.

Supapele hidraulice oferite in stocul companiei Feromet General sunt disponibile in mai multe variante astfel incat sa le puteti alege pe cele care corespund cerintelor si necesitatilor voastre.
Sunt construite si reglate in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare si in acord cu standardele internationale de calitate

Detalii tehnice despre acestea sau despre celelalte produse pe care le oferim spre vanzare veti putea obtine fie accesand pagina de internet a companiei noastre, fie luand legatura cu specialistii amabili si competenti ai societatii (supapa de sens unic modular DN 10 60 L/min 315 bar, releu de presiune 315 bar, supapa de sens unic tip 6 – 32 / 15 – 400 L / min 315 bar, supapa de sens unic miniaturizata DN6 25L / min 315 bar, supapa de sens 7732 200, supapa de sens 7723 200 131 etc.).
Experienta indelungata si cunostintele vaste pe care le detinem in domeniu reprezinta doar doua dintre atuurile care ne caracterizeaza si care ne recomanda ca fiind partenerul ideal atunci cand aveti nevoie de astfel de produse.

Va asteptam cu interes solicitarile pe care le vom procesa in cel mai scurt timp cu maximum de profesionalism si eficienta.

POMPE HIDRAULICE CU PISTOANE AXIALE TIP F

Pompele hidraulice pe care Feromet General le pune la dispozitia voastra sunt de mai multe tipuri: simple, duble, triple, cu pistoane axiale, pompe de.ungere cu lagar normal si lagar intarit etc. (PRD 1 – 2.1.0, PRD 1 – 2.1.0G 3/8, PRD 1 – 6.1.0, PRD 2 – 3.1.0, PRD 2 – 5.1.0, PRD 2 – 5.1.0 SAE etc.). In functie de aplicatiile in care doriti sa le utilizati, veti putea face alegerile cele mai bune. Accesand pagina web a companiei noastre veti afla detalii suplimentare despe fiecare produs in parte pe care il punem la dispozitia voastra. De asemenea, mai exista optiunea de a apela la ajutorul specialistilor companiei noastre- specialisti care detin experienta si cunoatintele necesare pentru a va oferi toate datele si solutiile pe care le cautati astfel incat deciziile pe care le luati sa fie cele care va avantajeaza din toate punctele de vedere.

Va asteptam cu interes solicitarile si va asiguram ca satisfactia voastra va fi deplina daca ne veti alege ca si colaborator.

Scule Aschietoare

O gama larga si diversificata de scule aschietoare va este oferita la un raport optim cost-performanta de catre societatea Feromet General : burghi,e stas 573 si 575; diferite dimensiuni, tarozi stas 1112/7 – 8 – 9; diferite dimensiuni, cutite strung; diferite tipuri – dimensiuni, burghie elicoidale scurte cu coada cilindrica DIN 338 N, burghie elicoidale lungi cu coada cilindrica DIN 340 NT, burghie elicoidale scurte cu coada conica DIN 345 NT, burghie elicoidale extralungi cu coada conica DIN 1870 N etc.)

In functie de necesitatile fiecaruia dintre voi, veti putea opta pentru acele variante care satisfac necesitatile voastre, mai ales ca aveti de partea voastra si ajutorul specialistilor companiei care dau dovada de amabilitate, responsabilitate, eficienta, profesionalism si promptitudine in fiecare colaborare pe care o intreprind.

Pentru a va convinge de beneficiile unui parteneriat cu noi, tot ce trebuie sa faceti eate sa ne contactati, iar de restul ne vom ocupa cu seriozitate astfel incat sa va bucurati de solutii optime si personalizate care sa va aduca satisfactie deplina.

Va asteptam negresit si suntem siguri ca veti reveni de fiecare data cand veti avea ocazia. Nu ezitati sa ne contactati pentru o colaborare asa cum va doriti!

Trusa industriala TSG3Pentru achizitionarea unor truse de chei rezistente, eficiente, confectionate in acord cu cele mai ridicate standarde de calitate, va recomandam sa luati legatura cu specialistii companiei Feromet General (truse scule auto TSA, truse scule lacatus TSL, truse scule instalator TSI, truse scule electricieni TSE, trusa pentru auto TSA3 110TA030065, trusa pentru auto TSA5 110TA050045, modul cu 16 chei combinate super 111TCC16MOD, Modul cu 4 clesti VDE 1000V manson bimaterial 111CLVDEMOD etc.). Acestia vor avea grija sa va furnizeze toate detaliile in legatura cu produsele care va intereseaza si va vor spijini in luarea celor mai bune decizii, in functie de necesitatile voastre.

Disponibile in diverse modele, dimensiuni, forme si accesibile din punct de vedere al costurilor, trusele de chei pe care le oferim spre vanzare se pot utiliza in diverse aplicatii, avand convingerea faptului ca veti obtine cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp, cu minimum de efort.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect care va intereseaza, va stam cu placere la dispozitie. Va asiguram ca nu veti regreta daca ne veti alege ca si furnizor. Va asteptam negresit pentru a va convinge!

Cuplaje electromagnetice

 

Prin oferta foarte variata de cuplaje electromagnetice, compania Feromet General vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de asemenea componente.

Cuplajele sunt elemente ale unei masini unelte care face legatura dintre doua elemente succesive, in scopul transmiterii miscarilor de rotatie si torsiune, iar functionarea se realizeaza in baza fortelor rezultate din producerea unui camp electromagnetic.

Acum intr-o mare varietate, aceste cuplaje va stau la dispozitie, impreuna cu indicatiile si specificatiile necesare pentru o utilizare si montare corespunzatoare si adecvata situatiei respective. La dispozitia dumneavoastra in permanenta, echipa de specialisti in masini unelte a companiei Feromet General este cea la care veti apela intotdeauna. Nu ezitati sa o faceti chiar acum!